Se og hør Foredragene

200 deltakere fikk høre hva norske bedrifter gjør i praksis for å møte utviklingen. Her finner du opptak av alle foredragene.


Odd Tore Finnøy

Adm.direktør i Brunvoll AS.

Utdannelse som sivilingeniør fra NTNU. Lang merittliste fra ledende stillinger i industriselskaper som HÅG, Moxy Trucks, Glamox og Wonderland. 


Jan Eyvin wang

SVP Industrial Investments,
Wilh. Wilhelmsen Holding ASA

Utdannet fra bl.a. Harvard Business School, Heriot-Watt University og Forsvaret. Har lang merittliste som leder for ulike selskaper i Norge, USA og Korea, med fellesnevner shipping.


Endre angelvik

Vice President mobility services, Ruter AS

Utdannet Siv.ing i Computer Science ved NTNU. Strategisk og innovativ leder med mer enn 15 års erfaring med å levere forretningsverdi gjennom IT, administrerende drift, applikasjoner, utviklingsprosjekter og endringsinitiativ.

 


Toril Nag

Konserndirektør Lyse

Utdannet sivilingeniør i Computer Science fra University of Strathclyde og ledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun har en lang karriere som styreleder / styremedlem i ulike selskaper og organisasjoner. Nag ble i 2013 kåret til Årets Fiberambassadør og er en av Norges mest innflytelsesrike teknologikvinner. Hun ble i 2014 tildelt både prisen Årets Toppleder av Den Norske Dataforening og Årets Girl Geek av Girl Geek Dinners.


Sverre gotaas

Group Vice President, Kongsberg Gruppen ASA

Utdannet ved NTNU innen Engineering Cybernetics. Han har en omfattende bakgrunn fra innovasjon og teknologiledelse, ledelse og forretningsutvikling hovedsakelig innenfor fornybar energi/energisystemer, marine/ maritime og olje- og gassindustrien. Han har hatt ulike stillinger i Kongsberg Maritime i 20 år. Er en del av kjerneteamet i Digital Norway, og representerer dem under iKubenkonferansen 2017.


Finn Haugan

Konsernsjef SpareBank1 SMN

Utdannet siviløkonom. Han har hatt forskjellige stillinger i Fokus Bank, blant annet som viseadministrerende direktør 1989–1991. Han har vært administrerende direktør i SpareBank 1 SMN siden 1991. Haugan har en lang karriere som styreleder / styremedlem i ulike selskaper.


Heidi Nakken

Prosjektleder ProtoMore

Bachelor fra Høgskolen i Molde innen Juss og Administrasjon. Jobbet som daglig leder i Møre og Romsdal Høyre i 10 år med politisk kommunikasjon, strategi og operasjonalisering. Har erfaring fra privat næringsliv både som selvstendig næringsdrivende og som leder for ulike firma.


Arne Lie Gundersen

Adm.dir. SHM Maritime

Logistikkutdannet ved Høgskolen i Molde og The University of Gôttingen. Har hovedansvaret for SHMs digitale løsninger og industrielt internett mot den globale akvakulturnæringen. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Maritech.

Arild Hoksnes

Innovasjonsleder SHM Solutions

Har bakgrunn fra NRK og som bedriftskonsulent.  Han har master i ledelse fra NTNU med vekt på mental trening i innovasjonsprosesser.


Mikael Olsson

Produktsjef lasersystemer TRUMPF

Utdannet ved Chalmers University of Technology innen Mechanical Engineering. Har ansvar for lasersystemer innen additativ produksjon.


Knut Rusten

Divisjonssjef Glamox

Utdannet siviløkonom ved University of Utah. Har 25 års fartstid i Glamox i ulike lederroller. Han har tidligere ledet salgsvirksomhetene til Glamox i Tyskland, Østerrike og Norge, videre vært ansvarlig for markedsføring, produktutvikling og product management. I dag er han leder for Professional Building Solutions divisjonen som er ansvarlig for utvikling, salg og markedsføring av belysningsløsninger til yrkesbygg, hovedsakelig i Nord-Europa.


Ulrika Holmgren

Seniorrådgiver Smarte byer og Samfunn, Smart Innovation Norway

Master i Sustainable Energy Systems og bachelorgrad i maskinteknikk ved Chalmers University of Technology. Arbeidsfelt innen bærekraftige byer, smarte nett, fornybar energi, transport, miljø og digitalisering.

Thor Moen

Leder Smarte byer og Samfunn, Smart Innovation Norway

Har master i økonomi og ledelse ved Norges Handelshøgskole, BI, MBA program fra Helsinki og ledelsesutdanning fra Forsvaret. Har lang erfaring som leder i ulike selskaper innen energisektoren. Arbeidsfelt innen bærekraftige byer, smarte nett, fornybar energi, helse, transport, miljø og digitalisering.