Vinner

Vi gratulerer Hege Karina Bøe og Studentsamskipnaden i Molde med beste idé. De ønsker å utvikle en digital tellemetode av studenter/ansatte på HiM for å kunne tilby daglig rette mengde av fersk mat (og bemanning) i kantina.

 


KONKURRANSE OM BESTE IDÉ - GRIP SJANSEN!

Digitalisering og teknologisk utvikling er både en utfordring og en mulighet for industrien, næringslivet for øvrig og offentlig virksomhet. Dette får vi konkrete eksempler på i konferansen.

Konkurransen er ment å være en vitamininnsprøytning til å tenke nytt om digitalisering i din bedrift/organisasjon, og hvordan dere kan bruke nye verktøy for å løse utfordringer, øke aktiviteten og jobbe smartere.

Vinn en workshop i ProtoMore InnovasjonsLAB for å teste ut/videreutvikle idéen sammen med digital ekspert fra DigitalNorway - verdi kr 75.000,-

Konkurransen åpner 1. juni. Send inn bidrag på konferanse APP-en frem til kl 12.30 konferansedagen 8. juni (APP-en gjøres tilgjengelig for hver enkelt deltager ved påmelding). En jury vil så plukke ut den beste idéen som vinnerbedriften vil få prøve ut i InnovasjonsLABen.

Bidraget må konkretiseres ned til 140 tegn, og svare på utfordringen:

"Hvordan skal din virksomhet utvikle seg i en digitalisert verden?"

En jury vil kåre den beste idéen og lansere vinneren på slutten av konferansen. 

Juryen består av: Olav Gjerland, SpareBank1 SMN (juryleder), Arne Larsen, iKuben, Finn Amundsen, ProtoMore, Ragna Brenne Bjerkeset, Møre og Romsdal fylkeskommune og Geir Ødegård, DigitalNorway.

Premien er sponset av: